Setlerde ölmek istemiyoruz… Atiye setindeki ölüm sonrası eylem çağrısı

Oyuncular Sendikası, Netflix’in yeni dizisi Atiye’nin setinde çalışan Hasan Karatay’ın hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medyada eylem düzenleyecek.

Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melia Şenolsun, Başak Köklükaya gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Atiye dizisinde çalışan set işçisi Hasan Karatay’ın vefatı Oyuncular Sendikası’nı harekete geçirdi.

Vefatın ardından “İş kazasında ölmek istemiyoruz” başlıklı bir açıklama yapan Sendika bugün sosyal medyada bir eylem düzenleyecek. Sendika, “Bir kişi daha eksilmemek için birlikte ses çıkarıyoruz! 10 Nisan 2019 Çarşamba (bugün) saat 21.00’de seni sosyal medyada örgütlenerek #SetlerdeÖlmekİstemiyoruz demeye bekliyoruz” çağrısında bulundu.

blank

Açıklamayı Murat Daltaban, Hande Doğandemir, Uğur Taşdemir, Janset Paçal, Tilbe Saran, Sermet Yeşil, Serdar Orçin gibi isimler de kendi hesaplarından paylaştı.

Hasan Karatay, 6 Nisan’da sette kaza geçirdi, 9 Nisan’da ise hayatını kaybetti.
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.