Sertab Erener’in kovduğu başkan ilk kez konuştu

18. Çatalca Erguvan Festivali’nde Sertab Erener’in sahneden indirdiği belediye başkanı ilk kez konuştu. Başkan Cem Kara, Erener’in saygısızlık yaptığını ve yaşananları reklam malzemesi yaptığını söyledi.

Şarkıcı Sertab Erener’in sahneden indirdiği Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ilk kez konuştu. Asıl suçlunun Erener olduğunu ifade eden Kara, Erener’in saygısızlık yaptığını söyledi.

18. Çatalca Erguvan Festivali’nde sahne alan şarkıcı Sertab Erener’in verdiği konserde, sahneden indirdiği Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, suskunluğunu bozdu ve açıklamalarda bulundu. Cem Kara, Sertab Erener’in güvenlik sebebiyle alınan önlemleri sabote ettiğini, yaşlılar ve görevliler için ayrılan bölüme müdahale ederek kriz çıkardığını bunu kendisi için PR malzemesi yaptığını söyledi.

Cem Kara, güvenlik sebebiyle alınan önlemleri yanlış aksettirdiğini ifade etti. Kara sözlerine şöyle devam etti:

“Çatalca’da 50 kadar sanatçı konser verdi, kimse ilçemizden memnuniyetsiz ayrılmadı. Her zaman titiz planlama ve sanatçı ve halk memnuniyeti, güvenliği esas tutuldu. ilk akşam Yalın’la başladık 2. akşam Sertab Hanım geldi. Bzi protokol meraklısı insanlar değiliz. Oraya gelen herkes bizim misafirimizdir. Ancak biz güvenliği sağlamakla mükellefiz. Hasta, yaşlı engellilere önde yer ayırmak zorundayım. Sertab hanım bu insanları protokol diye adlandırdı.”

https://www.youtube.com/watch?v=gOg0AkB9MBs

Sertab Erener, Çatalca Belediye Başkanı’nı sahneden kovdu

Çatalca Belediyesi tarafından bu yıl 18’incisi düzenlenen festivalde sahne alan Sertab Erener, büyük sevgi gösterisi ile karşılandı. Sahne önünde protokol için ayrılan bölümün geniş olması nedeniyle seyircilerin uzakta kalmasına tepki gösteren Erener, hayranlarını protokol alanına davet etti.

Çatalca Belediyesi yetkilileri ise güvenlik gerekçesiyle seyircilerin protokol için ayrılan bölüme girmesine izin vermedi. Bunun üzerine Sertab Erener sahneyi terk ederken, seyirciler de belediye yetkililerinin bu tutumunu yuhalayarak tepki gösterdi.

BELEDİYE BAŞKANINI SAHNEDEN KOVDU

Bir süre sonra tekrar sahneye çıkan Sertab Erener, hayranlarını bu kez sahneye davet etti. Cem Kara’ya ” 25 yıldır bu işi yapıyorum, Lütfen çekilir misiniz sahnemden. Başlayalım” dedi. Erener, sevilen şarkılarını sahnede hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.