Sertab Erener’in “Çıplaklık ayıp değildir” sözüne Hadise’den destek geldi

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda yaşadığı durumdan dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Erener’e meslektaşı Hadise’den destek gecikmedi.

Şarkıcı Sertab Erener, geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. Erener, konserinde yaşadığı rahatsızlığı dile getirdi.

Konserin sinevizyon gösterisinde yer alan “kadın göğsü” sebebiyle videonun sansüre uğradığını öğrenen ünlü şarkıcı, duruma tepki gösterdi.

“SANATTA SANSÜRE KARŞIYIM”

Tepkisini dile getiren Erener, “Sanat sansürle hiçbir zaman kapatılamaz. Çıplaklık ayıp değildir, buradaki şey ayıptır. Çok sinirlendim ve derin bir yara aldım paylaşmak istiyorum. Özellikle sanatta sansüre karşıyım. Bir kadının memesi görünüyor diye filmi kesmek felaket” dedi.

“ÇOK ÜZGÜNÜM”

Erener’e meslektaşı Hadise’den de destek geldi. Hadise, “Sansürün ve yasakların her zaman karşısındayım! Sertab Erener’in Harbiye konserinde göstermek için hazırladığı video üzerinden maruz kaldığı sansür için çok üzgünüm” notunu paylaştı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.