Sertab Erener, Tarkan ve Yıldız Tilbe gibi kendini sadece albümlerine saklayacak!

Son albümü ‘Ben Yaşarım'da tüm parçaların söz ve müziklerine imza atan Sertab Erener, kimseyle düet yapmama kararı aldı.

2016 tarihli ‘Kırık Kalpler Albümü’nden yaklaşık 4 yıl aradan sonra yepyeni şarkılardan oluşan 13. stüdyo albümü ‘Ben Yaşarım’ı çıkaran Sertab Erener, pandemiyle birlikte sanat kariyerinde yeni kararlar aldı.

Yeni albümünde ağırlıklı olarak kendi söz ve müziklerine yer veren sanatçının ‘Artık kimseyle düet yapmam’ dediği öğrenildi. En son 2017 yılında Mando ile ‘Aşk’ parçasına düet yapan Erener’in yakın çevresine aldığı kararı “Bundan sonra kariyerimde kimseyle düet ya da tribute albümünde şarkı okumam” şeklinde anlattığı söylendi. Sanatçının Tarkan ve Yıldız Tilbe gibi kendini sadece kendi albümlerinde saklı tutmayı tercih ettiği ifade edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.