Sertab Erener, Darüşşafaka’lı çocukların eğitimi için konser verecek

Sertab Erener, Darüşşafaka’lı çocukların eğitimi için 26 Mart 2019 Salı günü konser verecek.

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden biri olan Sertab Erener, kendi projesi olan “Sertab’ın Müzikali” kapsamında 26 Mart 2019 tarihinde İstanbul’da sahne alacak. Sertab Erener vereceğin konserinin gelirinin tamamını Darüşşafaka vakfına ve öğrencilerine bağışlayacak. Sertab Erener’ın konseri UNIQ Hall’da akşam saat 20:30’da başlayacak.

156 yıldır faaliyet gösteren ve Türkiye’nin önde gelen cemiyetlerinden biri olan Darüşşafaka bu yıl Sertab Erener eşliğinde bağışlarını kabul edecek. Ünlü popçu Sertab Erener’in “Sertab’ın Müzikali” adı altında vereceği konseri büyük ilgi görürken şu anda kapalı gişe olarak sahne alacak. Konser gelirlerini ve sponsorluk gelirlerinin tamamı Darüşşafaka’lı öğrencilere gidecek.

Hazırlıkları hızla devam eden dev organizasyonun sahne yönetimi ve koreografisini Beyhan Murphy üstleniyor. Sahne kostümlerini ise 2 kez ödül almış ünlü tasarımcı Belma Özdemir üstlenecek. “Sertab’ın Müzikali” adı altına oynanacak oyunlar ve söylenecek şarkıların mekanının sponsorluğunu Pengea üstlenmiş durumda. Organizasyonun sonunda sponsorluk gelirleri dahil tüm gelirler toplanarak Darüşşafaka’lı öğrencilerin gelişimi için yeni laboratuvarlar kurulacak.

Türkiye’nin önde gelen ve eğitim alanında ilk faaliyet veren Darüşşafaka’nın bu tarz etkinlikleri 11 yıl önce yani 2008 tarihinde başlamıştı. Bir çok ünlü isimin sahne aldığı bu etkinliklerde, elde edilen gelirlerin tamamı öğrencilere bağışlanmıştı. Bu sene 11.si düzenlenecek olan konserde Sertab Erener sevilen şarkılarını seslendirerek öğrencilere katkılarda bulunacak. Ünlü şarkıcı 2 ay önce yayınladığı şarkısı “Belki De Dönerim” ile beklenen çıkışı yakalayamamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.