Sermiyan Midyat ile Sinan Akçıl birbirine girdi

Sermiyan Midyat ile Sinan Akçıl arasında çıkan tartışma sonrası iki ünlü isim birbirine girdi. Olayın büyümesinin ardından Midyat’ın, Akçıl’a çatal ve sigara fırlattığı iddia edildi.

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat ile Sinan Akçıl ile çıkan bir tartışma sonrası birbirine girdi. Olayın büyümesinin ardından Midyat’ın Akçıl’a çatal ve sigara fırlattığı iddia edildi.

“BAYANLA NASIL KONUŞULACAĞINI BİLMİYORSUN”

İddialara göre Kristanna Loken’e kaba bir üslupla konuşan Sermiyan Midyat’a Sinan Akçıl sert bir şekilde karşı çıktı ve “Sen bir bayanla nasıl konuşacağını bilmiyorsun” dedi. Bu cümleye sinirlenen Sermiyan Midyat ise Sinan Akçıl’a çatal fırlattı ve ardından yumruk savurdu. Sonrasında ise doğum gününe gelen diğer davetliler araya girdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.