Serkan Çayoğlu’yla sevgilisi Özge Gürel’in “Börü” mutluluğu

15 Temmuz’da hain saldırı gecesi Özel Kuvvetler Timleri’nin tarihe geçen kahramanlığı ‘BÖRÜ’ adlı filmle beyazperdeye aktarıldı. Bordo Bereliler’den özel eğitim alan başrol oyuncuları takdir topladı.

Kanlı kalkışma gecesi Özel Kuvvetler Timleri’nin Türk tarihine geçen kahramanlık hikâyesi, birebir yaşananlara bağlı kalarak beyazperdeye aktarıldı. Yapımcılığını Alper Çağlar’ın yaptığı filmin galası, önceki akşam gerçekleştirildi. Film için uzun süre ‘Bordo Bereli’ olarak bilinen özel kuvvetlerden eğitim alan oyuncular, gösterim sonrası ayakta alkışlandı. Filmde, o kabus gibi gece boyunca mücadele eden ölümü göze alan, devletine bağlı Türk askerleriyle; omuz omza hainleri alt eden BÖRÜ ve Ankara’daki Polis Özel Harekatçılar’ın öyküsü anlatıldı.

blank

Serkan Çayoğlu’yla sevgilisi Özge Gürel, ilk kez aynı filmde rol almanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Ünlü çift, “Özel eğitimler aldık, çok yorulduk zor bir süreçti ama değdi” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.