Serkan Çayoğlu yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs’a esprili gönderme yaptı

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak yeni yapımlardan biri olan Bir Zamanlar Kıbrıs’ın çekimlerine devam ediliyor.

Dizinin başrollerinden olan Serkan Çayoğlu, çekimlerdeki imajı ile dikkat çekmişti. Çayoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile diziye olan merakı arttırıyor. Başarılı oyuncu, yeni dizisinden bir kareyi daha esprili bir şekilde paylaştı.

1960’ların başından, 1974’teki Kıbrıs Barış Harekatı’na kadar geçen sürenin anlatılacağı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, o dönem yaşanan olaylara, kahramanlıklara ve gerçek tarihin ayrıntılarına ışık tutacak. Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Pelin Karahan ve Ahmet Kural’ın başrolü paylaştığı dizinin çekimlerine tam gaz devam ediliyor.

blank

Serkan Çayoğlu, zaman zaman Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla diziye merakı arttırırken, takipçilerini de heyecanlandırıyor. Oyuncu ‘Ankaralı’ karakteriyle yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin setinden son olarak aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Serkan Çayoğlu’nun o dönemin arabaları önünde verdiği poza eklediği bir ayrıntı ise gülümsetti. Oyuncunun kendi fotoğrafın kenarına ‘Ankaralı’ yazdığı ve fotonun kenarına yerleştirdiği Ahmet Kural’a da ‘Angaralı’ notunu eklediği görülüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.