Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’den evlilik cevabı!

Uzun bir süredir aşk yaşayan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, Konuşan Hayvanlar filminin galasında objektiflere yansıdı. Çift, evlilikle ilgili soruları da yanıtladı.

‘Kiraz Mevsimi’ dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan ve 4 yıldır dolu dizgin ilişki sürdüren Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, önceki gün Konuşan Hayvanlar filminin galasına katıldı. Keyiflerinin yerinde olduğu görülen çift, ayaküstü gazetecilerle de sohbet etti. Evlilikle ilgili sorulara Gürel, “Evlilik teklifi gelmedi. Öyle bir beklentim yok. Her şey yeterince güzel, zamanla, illa evlilik gerekmiyor. O başka bir prosedür, olduğunda mutlaka açıklarız” yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.