Serik’te Zafer Bayramı konseri

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı Orkestrası, Serik’te 30 Ağustos Zafer Bayramı konseri düzenledi. Marşlar ve sevilen şarkıların seslendirildiği konser Seriklileri mest etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 100. yıl dönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Serik’te coşkuyla kutladı. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Orkestrası Serik Çınaraltı Meydanı’nda Zafer Bayramı konseri verdi. 7’den 70’e tüm Seriklilerin akın ettiği konserde büyük coşku yaşandı.

Şef Yiğit Aktı yönetimindeki orkestradaki sanatçılar Aslıhan Günay, Merve Kalay, Kürşat Pınarbaşı ve Egemen Balhan, seslendirdikleri marş ve şarkılarla Seriklilere müzik ziyafeti çekti. Konseri Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşleri Dairesi Başkanı Okan Yavuz, CHP İlçe Başkanı Yusuf Dinç, İYİ Parti İlçe Başkanı Kadir Bodur da izledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda saat 20.30’da Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda da Tan Taşçı konseri düzenleyecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.