Sergen Yalçın Süper Lig’e geri dönüyor

Alman Michael Skibbe ile yolların ayrılmasının ardından İsmail Kartal’a takımın emanet eden yönetim, beklediğini bulamadı. 4 maçta hiç puan alamayan ve bunun sonucunda istifa eden Kartal’ın yerine teknik direktör arayan kırmızı siyahlıların gündeminde üç isim bulunuyor.

UYGUN UMM SALAL İLE GÖRÜŞECEK

Yönetim ilk olarak bir zamanlar Eskişehirspor’un teknik direktörlüğünü yapmış olan Bülent Uygun ile görüştü. Halen Katar’da Umm Salal takımını çalıştıran tecrübeli hocanın, ilk görüşmede olumsuz bir yanıt vermediği öğrenildi. Uygun’un, Umm Salal yöneticileri ile bir araya gelerek Eskişehirspor’a gelmek için görüşeceği ise iddialar arasında.

SERGEN DAHA ÖNCE ES-ES’TE OYNAMIŞTI

Yönetimin bir diğer hedefi Sivasspor ile yollarını ayıran ve Eskişehirspor’da da bir zamanlar top koşturan Sergen Yalçın. Kırmızı siyahlıların Yalçın ile de görüşeceği ileri sürülüyor. Eskişehirspor ve taraftarını da yakından tanıyan tecrübeli hocanın gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

MESUT BAKKAL SEÇENEĞİDE DÜŞÜNÜLÜYOR

Eskişehir’i ve Eskişehirspor’u yakından tanıyan isimlerden biri ise Mesut Bakkal. Tecrübeli teknik direktörün şu anda bir takım çalıştırıyor olmaması ise Eskişehirsporlu yöneticilerin ellerini güçlendiriyor. Kırmızı-siyahlı kulübün Uygun veya Yalçın’dan olumsuz cevap alması durumunda Bakkal ile görüşeceği de iddia edildi.

İSMAİL KARTAL: AYRILMAK, EN HAYIRLISIYDI

Eskişehirspor ile dün yollarını ayıran teknik direktör İsmail Kartal, kulüpte başarı sağlama yönündeki hedeflerine ulaşamadıklarını söyledi Kulübün resmi internettelevizyonu “eses.tv”ye açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ve yönetim kurulu üyeleriyle dün bir araya geldiklerini, her iki taraf için hayırlı olacağını düşünerek de görevinden ayrıldığını aktardı.

İYİ OYNADIK AMA KAYBETTİK

Eskişehirspor’dan dostça ayrıldığını anlatan Kartal, şunları söyledi:
“Eskişehirspor’un durumu ortada. Buraya bir şeyler yapabilme ve takıma bir şeyler verebilme adına ekibimle geldim. Tesislerde yatıp, kalktık. Böylesine güzel bir kentin futbol takımının buralarda olmaması gerekiyor. Durumu düzeltmek için elimizden geleni yaptık. Bir yerden sonra, milli maç aralığında Eskişehirspor’un önünü açmak için kan değişikliği olması gerektiğini konuştuk. Yönetimimdeki maçlarda Eskişehirspor iyi oynamasına rağmen kaybetti. Takım, moral ve motivasyon açısından iyi bir durumda değil. Elimizden geleni yaptık. Keşke daha uzun yıllar burada çalışıp, başarılı bir Eskişehirspor’un teknik direktörü olarak yolumuza devam etseydik, ancak olmadı.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.