Sergen Yalçın aşı oldu: Bu neymiş ya böyle!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Instagram hesabından korona aşısı olduğu anları paylaştı. Yalçın’ın aşı sırasında esprili bir şekilde canının acıdığını söylemesi, sağlık çalışanlarının gülüşmelerine neden oldu.

YouTube video

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, koronavirüs aşısı oldu. Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki anlaşma neticesinde tüm kulüplerdeki oyuncu ve teknik ekip çalışanlarının aşılanmasına başlandı.

Siyah beyazlıların çalıştırıcısı Sergen Yalçın, koronavirüs aşısı olduğu anları Instagram hesabından yayınlarken, görüntüler herkesi güldürdü. Aşı sırasında “Aaah! Bu neymiş ya böyle” diyerek acı içinde kalan Yalçın, sağlık çalışanlarını güldürdü.

Aşıyı yapan hemşirenin “Şaka mısınız! Herhalde gerçek yapmıyorsunuz” demesi dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.