Serenity Queen Hotel kapılarını Hülya Avşar konseri ile açıyor

Alanya’nın incilerinden olan Serenity Queen Hotel, 29 Temmuz Cumartesi günü görkemli açılışıyla kapılarını yeni ziyaretçilerine açıyor. Misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunmayı hedefleyen bu lüks tesis, sakin ve zarif konseptiyle tüm misafirlerini ağırlamak için hazırlıklarını tamamladı.

Serenity Queen Hotel açılış töreni, Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından ve efsanevi isimlerinden Hülya Avşar’ın sahne alacağı muhteşem bir etkinlikle taçlandırılacak. Ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın enerjisi ve eşsiz sahne performansı, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatacak ve otelin açılışına büyülü bir atmosfer katacak.

blank

Akdeniz’in masmavi sularının kucakladığı Alanya sahilinde kendine özel plajıyla konuklarına eşsiz bir deniz tatili sunan Serenity Queen Hotel, modern ve zarif tasarımıyla dikkat çekerken misafirlerine rahat ve lüks bir ortamda konaklama fırsatı sunuyor.

29 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’da başlayacak olan açılış etkinliği, Serenity Queen Hotel’in bahçesinde gerçekleşecek ve tüm yerli/yabancı konuklara açık olacak. Açılış töreninin ardından saat 21.30’da sahne alacak olan sevilen sanatçı Hülya Avşar, unutulmaz bir müzik şölenine ev sahipliği yapacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.