Serenay Sarıkaya’yla ayrılan Cem Yılmaz’dan hamle geldi

Fi dizisindeki performansı ile hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’yla ayrılan komedyen Cem Yılmaz’dan hamle geldi. Yılmaz, Sarıkaya yüzünden küstüğü iddia edilen yapımcı Muzaffer Yıldırım’la aralarındaki buzları eritti.

İlişkiye başlamaları kadar bitirmeleri de magazin gündemini sallayan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz, bütün yaz tatilini birlikte geçirmelerinin ardından yılın son zamanları ayrılma kararı aldı. Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya ile ilişki yaşadığı dönemde arasının açıldığı Muzaffer Yıldırım ile barıştığı ortaya çıktı.

Yapımcı Muzaffer Yıldırım, ünlü komedyen cem Yılmaz’ın Levent’teki ofisinde bir araya geldi. 5 saat komedyenin ofisinde kaldıktan sonra çıkışta görüntülenen Yıldırım, ‘Cem Yılmaz’la küslük bitti mi?’ sorusuna, ‘Biz hiçbir zaman Cem Yılmaz’la küs değildik’ cevabını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.