“Serenay Sarıkaya’ya hamile güzelliği gelmiş”

Seren Serengil, oyuncu Serenay Sarıkaya'nın tatil pozlarına yaptığı yorumla olay yarattı. Serengil, "Bir hamile güzelliği gelmiş" diyerek kafaları karıştırdı.

Son dönemde ünlü komedyen Cem Yılmaz ile ilişkisini noktaladığı haberleriyle gündeme gelen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu, beyaz kıyafetiyle çekilen pozlarını “İyi bayramlar” notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Sade güzelliğiyle dikkat çeken Serenay Sarıkaya’nın paylaşımına 426 binin üzerinde beğeni ve binlerce yorum geldi.

EN DİKKAT ÇEKEN YORUM SEREN SERENGİL’DEN

Seren Serengil’in, Serenay Sarıkaya’nın paylaşımına yaptığı yorum ise dikkatlerden kaçmadı. Serengil, “Bir hamile güzelliği gelmiş. Keşke olsa. Bu gülüşü bilirim benim de vardı böyle bir fotoğrafım hamileyken, yanılıyor olabilirim ama temennim bu senin için” ifadelerini kullandı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.