Serenay Sarıkaya’nın yırtmaçlı paylaşımı olay oldu!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Alice Müzikali ile sahnelerde yer almaya devam ediyor.Oyuncu, ayrıca Netflix’in yeni dizi projesinde de yer almaya hazırlanıyor. Sarıkaya son olarak yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Serenay Sarıkaya, yoğun iş temposu ve Kerem Bürsin ayrılığının ardından uzun bir yaz tatili geçirerek yeni sezona bomba gibi geri döndü. Alice Harikalar Diyarı oyunuyla yoğun günler geçiren Sarıkaya Instagram hesabında ise oldukça aktif…

Sarıkaya son olarak yaptığı paylaşımlarla beğeni topladı. Sarıkaya’nın derin bacak dekoltesi hayranlarını mest etti. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Serenay Sarıkaya, 2 saat içinde 370 binin üzerinde beğeni ve çok sayıda da yorum aldı.

blank
Serenay Sarıkaya

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy da emoji ile beğenisini ifade etti. Sarıkaya’nın hayranları ise “Bu nasıl bir güzellik” yorumlarıyla iltifatlarda bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.