Serenay Sarıkaya’nın Maldivler’de kaldığı otel tarafından tüm masrafları karşılanıyor

Son olarak Alice Müzikali’nde rol alan başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya Maldivler’e tatile gitti. Maldivler’den sık sık paylaşım yapan Sarıkaya, annesi ile deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıyor. Güzel oyuncu son paylaşımında taktığı yüzükler dikkat çekerken fiyatı dudak uçuklattı.

Birçok başarılı projede rol almış olan Serenay Sarıkaya, annesi ile birlikte Maldivler tatiline gitti. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Serenay Sarıkaya, tatil pozları ile gündeme geliyor.

blank

Birbirinden güzel pozlar veren Sarıkaya’nın yüzükleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Posta’da yer alan habere göre; reklam işini büyüten oyuncu, dün de pahalı takılarla poz verdi. Melis Göral imzalı yüzüklerin fiyatları 13 bin 750, 17 bin 600 ve 20 bin 400 TL. Toplam 51 bin 750 TL.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.