Serenay Sarıkaya’nın makyajsız pozuna yorum yağdı

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın nstagramda paylaştığı makyajsız pozuna Demet Akalın'dan yanıt gecikmedi.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisinin su altında çektiği bikinili karelerini yayınlayan ve büyük beğeni alan oyuncu, bu defa da gülmenin önemi ve gerekliliği üzerine bir paylaşım yaptı. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğraf, Serenay’ın takipçilerini büyüledi.

En doğal hali ile göründüğü karelerini Instagram’da takipçilerinin beğenisine sunan 29 yaşındaki güzel, “Gülerken gözleri, dudakları kaybolan, çocuksulaşan, suratı halden hallere girenler burada mı?” notunu düştü.

Serenay Sarıkaya
Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya, bir saat gibi kısa sürede yaklaşık 300 bin beğeni alan pozlarına, “Gülmek bulaşıcı”, “daha çok gülelim” ve “güldürelim” etiketlerini ekledi.

Serenay Sarıkaya’nın paylaşımına yorum yapan isimlerden biri de Demet Akalın oldu. Ünlü şarkıcı, “O yazdıkların bir tek sana yakışıyor ama” mesajını yazdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.