Serenay Sarıkaya’nın korona korkusu!

Serenay Sarıkaya, ‘Alice Müzikali’nin yeniden sahnelenmesi durumunda duyduğu endişeyi “Kalabalık bir seyirci topluluğu beni tedirgin ediyor” sözleriyle dile getirdi.

Oyuncu Serenay Sarıkaya, bir derginin Instagram adresinde sevenleriyle buluştu. Karantina günlerinden bahseden güzel oyuncu, bu zorlu süreçte yalnız kalmanın kendisine iyi geldiğini anlattı. Pandemi döneminde sosyal medyadan uzaklaştığını dile getiren oyuncu “Teknolojiden uzak bir zaman geçiriyorum. Sosyal medya detoksu hoşuma gitti” dedi.

blank

MÜZİKALİ ÖZLEDİM AMA

Oyuncu, hayatın kademeli olarak normale dönmeye başladığı bugünlerde ‘Alice Müzikali’nin yeniden sahneye konmasının kendisinde endişe yaratacağını söyledi. Ekibini özlediğini ancak korona nedeniyle tedirginlik yaşadığını söyleyen oyuncu, “Sahnede ne zaman olacağımızı bilmiyoruz. Hali hazırdaki bu belirsizlik bizi de endişelendiriyor. Kapalı bir mekânda, kalabalık bir seyirciyle bunu yapmak ne kadar doğru olur, tedirginliğini yaşıyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.