Serenay Sarıkaya’nın kiminle tatil yaptığı ortaya çıktı!

Serenay Sarıkaya, Maldivler tatili ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Yurt dışı tatilinde verdiği pozlarla magazin gündeminden düşmeyen ünlü güzelin kiminle tatile gittiği merak konusu olmuştu. Güzel oyuncunun Instagram hesabından “Yanımdaki insanı çok sormuşsunuz” yazarak paylaştığı yeni pozlarında birlikte tatil yaptığı kişi ortaya çıktı.

Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk ile geçtiğimiz yaza damgasını vuran Serenay Sarıkaya, bir süredir ekranlarda yer almasa da magazin gündeminde yer almayı sürdürüyor. Alice Müzikali pandemi nedeniyle askıya alınan güzel oyuncu bir süredir Maldivler’de denizin tadını çıkarıyor.

Ünlü isim çıktığı Maldivler tatilinden verdiği pozlar ile adından söz ettiriyor. Güzelliği ve düzgün fiziği ile dikkat çeken ünlü oyuncunun verdiği pozlar beğeni yağmuruna tutuluyor.

blank

Serenay Sarıkaya’nın tatilinden hayranlarına sunduğu pozları kimin çektiği ve tatile kiminle çıktığı ise merak konusu olmuştu. Magazin gündeminde çok konuşulan ve hayranları tarafından sıkça sorulan bu sorulara Serenay Sarıkaya da kayıtsız kalamadı.

29 yaşındaki ünlü oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile tatile kiminle çıktığını esprili bir şekilde açıkladı. Serenay Sarıkaya, “Yanımdaki insanı çok sormuşsunuz. Linki yana bırakıyorum” notu ile bu fotoğrafı paylaştı.

Aynı paylaşım üzerinden takipçilerine arka arkaya iki poz daha sunan genç oyuncunun diğer karelerinde annesi ile birlikte verdikleri pozlar yer aldı.

Böylelikle Serenay Sarıkaya günlerce konuşulan ve çok merak edilen tatile kiminle çıkmış olduğu sorularına esprili bir dille yanıtlamış oldu.

Yeni pozlarında burnundaki halka ile dikkat çeken oyuncunun bu görüntüsü kimi hayranları beğenirken kimi hayranları yakışmamış yorumlarında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.