Serenay Sarıkaya’nın cesur paylaşımına beğeni yağdı

Son zamanlarda Cem Yılmaz ile adı aşk dedikodularına karışan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’nın sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşıma beğeni yağdı.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Cem Yılmaz’ın ‘stalk’ açıklamasına verdiği cevapla gündeme gelen başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Güzel oyuncu, bu kez derin bacak dekolteli bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

blank
Serenay Sarıkaya

BEĞENİ YAĞDI

Sosyal medyayı aktif kullanan güzel oyuncunun “Marstan geliyorum” notuyla yaptığı paylaşımına 500 binin üzerinde beğeni geldi. İddialı pozlarıyla takipçilerinden tam not alan Serenay Sarıkaya’nın paylaşımına övgü dolu yorumlar da geldi.

Serenay Sarıkaya

CEM YILMAZ’LA AŞK MI YAŞIYOR?

Öte yandan Serenay Sarıkaya, aşk yaşadıkları konuşulan Cem Yılmaz’ın bir programda, “Instagram’da Serenay Sarıkaya’ya ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum, o stalk mu oluyor?” sözlerine, “Ne güzel bir açıklama yaptı. Ne diyeyim ben şimdi buna?” şeklinde yanıt vermişti.

https://www.youtube.com/watch?v=UbSomneZBWo&t=43s

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.