Serenay Sarıkaya’dan seksi yılbaşı pozu!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının kulisinde çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü oyuncu bu paylaşımla yine sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’nın her Instagram paylaşımı olay olmaya devam ediyor. En son O Ses Türkiye programının yılbaşı çekimleri için makyaj yaptırırken çekilen fotoğrafı paylaşan Sarıkaya, sosyal medyada olay olmuştu. Kerem Bürsin’den ayrıldıktan sonra sosyal medyada daha da aktif olmaya başlayan güzel oyuncu, Instagram hesabından yeni bir paylaşım daha yaptı.

blank
Serenay Sarıkaya

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan O Ses Türkiye programının yılbaşı özel bölümünde sahneye çıktıktan sona kuliste çekildiği fotoğrafı paylaşan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, paylaşımının altına “Ready for 2020” notunu düştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.