Serenay Sarıkaya’dan makyajsız paylaşım

En son sevgilisi Cem Yılmaz’la havuzda görüntülerinin çıkmasıyla magazin gündemini meşgul eden ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabında makyajsız bir fotoğrafını paylaştı.

Geçen hafta sevgilisi Cem Yılmaz ile birlikte baş başa tatil yaparken görüntülenen oyuncu Serenay Sarıkaya, hakkında yapılan haberlerin ardından sessizliğini bozdu ve bir paylaşımda bulundu.

Sarıkaya ve Cem Yılmaz normalleşme sürecinin başlamasının ardından soluğu Bodrum’da almıştı.

Serenay Sarıkaya ile komedyen Cem Yılmaz’ın aşkı tam gaz devam ediyor

Özel anlarının görüntülenmesi sonrası gündem olan ikiliden Cem Yılmaz konuyla ilgili harekete geçerek özel hayatın gizliliğinin ihlali üzerinden şikayetçi olurken Serenay Sarıkaya konuyla ilgili bir paylaşımda bulunmamıştı.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Sarıkaya’nın bikinili ve kilolu hali dikkat çekmişti. Takipçileri Serenay’dan açıklama beklerken, genç kadın konuyla pek de ilgisi olmayan bir paylaşım ile sessizliğini bozdu.

Eline konmuş bir kelebeğin fotoğrafını paylaşan Sarıkaya altına da şunları yazdı: “Kanatların zaten var, tek yapman gereken uçmak.”

Sarıkaya’nın paylaşımında makyajsız olması da gözlerden kaçmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.