Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’den gövde gösterisi

Marka yüzü olduğu saat firmasının tanıtımına Serenay Sarıkaya’yla katılan Kerem Bürsin, sevgilisini fazla görememekten yakındı.

Kerem Bürsin dünyaca ünlü bir saat markasının elçisi oldu. Bürsin, markanın tanıtım gecesine sevgilisi Serenay Sarıkaya ile birlikte katıldı. Gecede adeta gövde gösterisi yapan ikilinin birbirine aşk dolu bakışları görenlerin dikkatinden kaçmadı. Yoğun set programı nedeniyle çok fazla görüşemediklerinden yakınan Kerem Bürsin, “İkimizde yoğun çalışıyoruz çok fazla görüşemiyoruz. Serenay’ı çok özlüyorum” dedi. İki pilotun milli mücadelesinin anlatıldığı ‘Can Feda’ filmin çekimlerinde zor anlar yaşadıklarını söyleyen Bürsin “Pilotluk gerçekten zor işmiş’’ şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.