Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin aşkını Yılmaz Erdoğan yazacak

Aşk filminin senaryosunun Yılmaz Erdoğan tarafından yeniden yazılmasına karar verildi. Birlikte oynadıkları reklam filminin ardından aşk yaşadıkları ortaya çıkan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin, sinema tekliflerinden birini kabul etti. Buna rağmen Günaydın Sevgilim filmlerinin çekimleri dört aydır erteleniyordu. Bu konuda yeni bir gelişme yaşadı ve popüler çiftin oynayacağın aşk filminin senaryosunun Yılmaz Erdoğan tarafından yeniden yazılmasına karar verildi. Ünlü yönetmen ve yazar, yapımcılığını kendi şirketi BKM’nin üstlendiği filmin senaryo çalışmalarına geçtiğimiz hafta başladı. Bürsin ve Sarıkaya filmde de iki aşığı canlandıracak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.