Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aynı karede

Cem Yılmaz’ın, Defne Samyeli’den ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ünlü komedyenin, Alice Müzikali oyuncularının kendi aralarında düzenlediği kutlama partisine katılması da söz konusu iddiaları ayyuka çıkardı.

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, ilk kez aynı fotoğraf karesinde göründü.

Defne Samyeli’den ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilen Cem Yılmaz, Alice Müzikali’nin 50. oyun kutlamasına katıldı.

TV100’ün haberine göre Yılmaz ve Serenay, sonunda beraber ilk pozlarını verdi. Başta ilişki yaşadıklarını inkâr eden ikilinin pozları sosyal medyaya damga vurdu.

blank

İTİRAFI OLAY OLMUŞTU

Ünlü komedyen oyunda rol alan İbrahim Selim’in YouTube kanalına konuk olmuş ve Serenay Sarıkaya’yla ilgili yaptığı ‘takip etme’ itirafı çok konuşulmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.