Serenay Sarıkaya, Türkiye’yi özledi

ABD’de bulunan Serenay Sarıkaya, hayranlarıyla iletişim halinde olmaya devam ediyor. Günlerinin nasıl geçtiğine dair mesajlar atan Sarıkaya, bu kez Las Vegas’ı anlattı. Şehrin filmlerde gösterildiği gibi renkli olmadığını ve sıkıldığını anlatan Sarıkaya, Türkiye’yi özlediğini belirtti.

LAS VEGAS ABARTILMIŞ

Oyuncu, “Biraz Hollywood efekti bir yer mi sanki? Abartılmış. Her şey bir insanın hayatını daha konforlu hale getirmek için düşünülmüş. Ama bir şey beni rahatsız ediyor. Açıklayamıyorum. Belki de orayı özledim. Şöyle bir Türk kahvaltısı yapmayı, akşamüstü kahvemi içmeyi, yurdumun sıcacık insanını, çay içmeyi’’ diye duygularını dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.