Serenay Sarıkaya tarzı ve dansıyla olay oldu! Fizik süper kafa olmamış!

Oyuncu Serenay Sarıkaya, reklam yüzü olduğu jean markasının lansmanına katıldı. Lansmandaki tarzıyla dikkat çeken Serenay Sarıkaya’nın enerjik halleri de gözlerden kaçmadı. Oyuncunun süper minili ve ilginç baş aksesuarlı tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

YouTube video

Geçtiğimiz gün göğüs dekolteli siyah minisi ile poz veren Serenay Sarıkaya reklam yüzü olduğu markanın lansmanında boy gösterdi. sosyal medyayı yaktı geçti. Sosyal medya hesabı Instagram’da 9 milyondan fazla takipçisi bulunan Serenay Sarıkaya lansmandaki tarzıyla ve dansıyla adından söz ettirdi.

Jean süper mini ve büstiyer tercih eden Sarıkaya başına da ilginç bir aksesuar taktı. Serenay Sarıkaya’nın tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Sarıkaya’nın tarzına dair yorumlardan bazıları şöyleydi:

Fizik süper kafa olmamış
Demet Akalın sandım
Farklı olmuş
Tesettüre girdi sandım
Beline taksa daha güzel olabilirdi
Elbise iyi ama başındaki ne?
Dansı iyi de tarzı no!
Oya Başar’ın repliği geldi aklıma: Ne goydun lan kafana?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.