Serenay Sarıkaya sorusu Cem Yılmaz’ın keyfini kaçırdı

İlişkilerinin başlaması kadar bitmesi de çok konuşulan ünlü komedyen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya magazin gündeminden düşmüyor. Önceki akşam Levent’teki ofisinden çıkarken görüntülenen Cem Yılmaz neşeli halleri ile dikkat çekti. Serenay Sarıkaya ile ilgili soruyu duyan Cem Yılmaz, ‘işim var’ diyerek aracına bindi.

Geçtiğimiz gün Levent’teki ofisinden çıkarken objektiflere yansıyan ünlü komedyen Cem Yılmaz ‘Geliyor, Cem Yılmaz geliyor!’ sözleriyle basın mensupları ile şakalaştı.

Serenay Sarıkaya’nın Cem Yılmaz’ın şarkı söylediği bir videoyu beğenesinin ardından barıştıkları konuşulurken ünlü komedyene ‘Barışma ihtimaliniz var mı?’ sorusu yöneltildi.

Cem Yılmaz’ın soruyu duyduktan sonra keyfi kaçtı ve ‘İşim var’ diyerek hızla uzaklaştı.,

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.