Serenay Sarıkaya şıklığı

Türkiye moda sektöründen iki önemli isim Ferhan İstanbullu ve Mert Aslan imzasını taşıyan yepyeni moda etkinlik anlayışı Zest Istanbul, alışverişin app’I Hopi ana sponsorluğunda 10 Haziran 2016 Cuma günü Raffles Istanbul Zorlu Center’da gerçekleşti.

Davete Serenay Sarıkaya, Özge Ulusoy, Burcu Esmersoy, Ahu Yağtu, Pınar Tezcan gibi ünlülerin yanı sıra Aylin Tahincioğlu, Rezzan Benardete, Meral Peltekçi, Arzu Atabarut, Yelda Elmas, Edvina Sponza, Feryal Gülman, Siren Ertan gibi isimler katıldı.

Türkiye’nin önemli tasarımcıları ile konsept dünya markalarını tek günlük yeni nesil pop up mağaza anlayışıyla bir araya getiren Zest Istanbul’un alışverişin app’i Hopi ana sponsorluğunda 10 Haziran Cuma günü Raffles Istanbul Zorlu Center’da ilki düzenlenen organizasyonunun konsepti “My dream luggage/benim rüya bavulum”, Türkiye’de ve dünyadan önemli markaları seyahat ve yaz teması altında birleştirdi.

Zest Istanbul alışveriş buluşmasına marka sahiplerinden Aylin Tahincioğlu, Serra Türker, Rezzan Benardete, Arzu Atabarut, Güneş Mutlu, Elif Mısırlı gibi isimlerin yanı sıra Işın Görmüş, Melis Ağazat, Hakan Öztürk, Ayşegül Afacan Köksal, Özge Ulusoy, Burcu Esmersoy, Edvina Sponza, Yelda Elmas, Feryal Gülman, Siren Ertan, Ahu Yağtu, Ayşe Kucuroğlu, Pınar Tezcan, Özlem Güsar, Işın Görmüş, Melis Ağazat, Nur Bilen Yavuzer, Pelin Kaya gibi moda otoriteleri, cemiyet hayatı, ünlü isimler ve bloggerlar da katıldı.

gazetemag.com-serenay-sarikaya

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.