Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bursin’le olan ilişkisini anlattı

‘Benim Arabesk Taraflarımı Çok Komik Buluyor’

Güzel oyuncu, bir dergiye verdiği röportajda yeni filminde şarkıcı Bergen’i canlandıracağını söyledi: “Bergen ile yatıp Bergen ile kalkıyorum. Rüya projem.”

Serenay Sarıkaya ilişkisiyle ilgili de konuştu.

Sarıkaya, “Neredeyse üç buçuk seneye doğru gidiyoruz. Bence iyi bir ilişki birbirini idare etme sanatı. Anlayış, sevgi ve saygı çerçevesinde birbirimizin hayatındayız” dedi.

Ünlü oyuncu, “Uzun yıllar Amerika’da yaşayan Kerem Bürsin’le kültürel anlamda farklılıklar yaşıyor musunuz” sorusuna da şöyle yanıt verdi:

“Kerem o kadar da Amerikalı değil aslında. Dünyanın çok fazla yerinde yaşama fırsatı olmuş. Ve evet, bütün bu yaşadığı kültürlerden getirdiği türlü türlü değişik yansımalar mevcut onda. Bilmediğim çok şey öğrendim ondan. Benim, onunla ilgili çok komik bulduğum bazı taraflar var. O da benim bazı arabesk taraflarımı çok komik buluyor.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.