Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin’e yeşil ışık mı yaktı?!

Güzel oyuncunun barıştıkları yönünde çıkan iddialara verdiği cevap hayranlarını heyecanlandırdı.

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin‘in 4 yıldır devam eden ilişkileri Nisan ayında son bulmuştu. Güzel yıldız ayrılığın ardından Amerika’ya gitmişti. New York’ta dinlenen ve ayrılık acısını atlatan Serenay Sarıkaya yenilenmiş bir halde Türkiye’ye döndü.

Güzel oyuncu önceki gün ‘Alice Müzikali’nden rol arkadaşı Ezgi Mola ile birlikte Etiler’deydi. Magazin muhabirleriyle ayaküstü sohbet eden Serenay Sarıkaya, “Kerem Bürsin‘le barıştınız mı?” sorusuna “Şu an öyle bir şey yok” yanıtını verdi. Bu cevap ünlü çiftin sevenlerini oldukça heyecanlandırdı. Barışma iddiasını yalanlamayıp açık kapı bırakan Serenay Sarıkaya‘nın bu hamlesi hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

İkilinin sevenleri ayrılığın ardından şok olmuş ve çifte barışması için sosyal medyada yorum yağdırmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.