Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, ilk kez birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor

Bu yaz senaryosunu yazdığı filmin yönetmenliğini de kendi yapacak olan Kerem Bürsin, yaz aylarında ABD’de çekeceği aşk filminde başrolü Serenay Sarıkaya ile paylaşacak.

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, ilk kez birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Güzel oyuncuyla 2 yıldır aşk yaşayan Bürsin, uzun zamandır üzerinde çalıştığı senaryosunu bu yaz hayata geçirecek.

DOSTLARINA EMANET

Film için ABD’deki yakın dostlarının sahibi olduğu Brave Born Production yapım şirketiyle çalışacak olan yakışıklı oyuncu, gerçek hayatta olduğu gibi Sarıkaya’yla da senaryo gereği aşk yaşayacak. Çekimleri bu yaz ABD’de gerçekleştirilecek olan filmde Serenay Sarıkaya’nın şizofren bir genç kızı canlandıracağı konuşuluyor.

MERAKLA BEKLENİYOR

Aynı zamanda filmin yönetmenliğini de üstlenecek olan Kerem Bürsin, şimdilik bu projesini sır gibi saklasa da çifte yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre ikili, yaz başında çekimlere başlayacak. Filmini Türkiye’nin yanı sıra ABD, Fransa ve İtalya’da da gösterime sokmak isteyen Kerem Bürsin’in çekmeyi planladığı film, hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.