Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düştü

Geçtiğimiz yılsonunda birliktelikleri başlayan Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya çiftinden son dakika haberi geldi.

Geçtiğimiz yıl sonunda aşk yaşamaya başlayan ve uzun bir süre magazin gündeminden düşmeyen Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya çiftinin ayrıldığı iddia ediliyor. Hatırlanacağı üzere Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya çifti ilk kez Yunanistan’da birlikte görüntülenmişlerdi. Bir süre sonra Türkiye’de de görüntülenen ikilinin aşkları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

YouTube video

Bugün, ofisine girerken görüntülenen Cem Yılmaz’a uzun süredir birlikte görüntü vermediği sevgiliği Serenay Sarıkaya soruldu. Ünlü komedyen “Ayrıldınız mı?” sorusuna “Evet ayrıldık” cevabı verdi.

Serenay Sarıkaya’nın rol aldığı Alice müzikalini ziyaret ederek aşkını ilan eden Cem Yılmaz, kısa süre sonra gazetecilere net bir şekilde birlikte olduklarını açıklamıştı.

İkili daha sonra birlikte sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak, aşklarını tamamen açık bir şekilde yaşamaya başlamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.