Serenay Sarıkaya: Hayvanlara karşı acımasız olan iyi bir insan olamaz

Oyuncu Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabından hayvanlara yapılan işkencelere ve hayvan ölümlerine tepki gösterdi.

Uzunca bir süredir Kerem Bürsin’le birlikte olan Serenay Sarıkaya geride bıraktığımız günlerde sosyal medya hesabından sevgilisi Kerem Bürsin’in fotoğrafının altına onu özlediğine dair bir paylaşımda bulunmuştu.

Sarıkaya bu paylaşımından kısa süre sonra bu defa işkence gören hayvanlarla ilgili bir paylaşımda bulundu ve sarıldığı köpeğiyle çekilmiş bir karesini, “Hayvanlara karşı acımasız olan iyi bir insan olamaz…” notuyla paylaştı.

Sarıkaya’nın bu duyarlı paylaşımı çok sayıda beğeni alırken, Amerika’dan döner dönmez iş için başka bir şehre uçan Kerem Bürsin de karenin altına ‘Özledim’ notunu düşmeyi ihmal etmedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.