Serenay Sarıkaya, evlilik sorusuna verdiği tepkiyle şaşırttı!

Koronavirüsten korunmak adına karantina günlerini birlikte geçiren Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın salgının ardından nikah masasına oturacağı iddia edilmişti. Bu iddialar Sarıkaya’ya sorulunca bakın ne yanıt verdi…

Koronavirüsün bitmesinin ardından nikah masasına oturacakları iddia edilen Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya çifti, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı araçta bekleyen Yılmaz, kameraları fark edince sinirlendi.

blank

CEM TİYE ALDI, SERENAY GÜLDÜ!

Cem Yılmaz, evlilik iddiaları sorulunca “Twitter’da paylaştım. Evlilik olursa haberim olur” şeklinde esprili bir açıklamada bulundu. Koşar adım araca binen Serenay Sarıkaya ise evlilik sorularına gülmekle yetindi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.