Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz’ın adını duyunca yolunu şaşırdı!

İsmi Cem Yılmaz ile anılan Serenay Sarıkaya muhabirlerin komedyen ilgili sorusunu duyunca ne yapacağnı şaşırdı.

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin ilişkisini bitirdiği iddia edilen Serenay Sarıkaya, dün Etiler’de görüntülendi. Muhabirleri karşısında görünce panik olan Serenay, Cem Yılmaz hakkında soruları duyunca nereye gideceği bile karıştırdı.

CEM YILMAZ’IN ADINI DUYUNCA YOLUNU KARIŞTIRDI

Bir süredir Cem Yılmaz’la aşk yaşadığı konuşulan Sarıkaya, dün Etiler’de muhabirleri görünce ne yapacağını bilemedi. Muhabirlerin Cem Yılmaz hakkında soruları karşısında panik olan oyuncu, yanlışlıkla bir erkek kuaförünün önüne geldi.

ARACIYLA TERS YÖNE GİRDİ

TV100 ekranlarında yayınlanan Magazin Hattı programının haberine göre: Muhabirlerin ısrarlı sorularını yanıtsız bırakarak aşk iddiaları hakkında konuşmayan Sarıkaya, hızla aracına bindi. Sarıkaya bu kez de lüks aracıyla ters yöne girdi. Serenay’ın Cem Yılmaz’la çıkan aşk iddialarını yalanlamak yerine yanıtsız bırakması ise kafaları karıştırdı.

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin arasına Serenay Sarıkaya mı girdi?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.