Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz sorularını duyunca çok sinirlendi

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz bir süre önce ilişki yaşamışlardı. Sessiz sakin başlayan aşk yine aynı şekilde bitmişti. İki taraf da ilişkileri hakkında herhangi bir açıklama yapmamış, sosyal medya hesaplarındaki hareketlilik takip edilmişti. Bir süredir ekranlardan uzak kalan Serenay Sarıkaya’ya Cem Yılmaz ile olan ilişkisi soruldu. Sarıkaya, “Artık bir like’tan buraya gelmesin mevzu” dedi.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın aşkı magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. İkilinin sessiz sedasız başlayan aşkları çok konuşulmuştu. Aralarındaki yaş farkı da uzun bir süre sosyal medyada dillendi. Pandemi nedeniyle şu an ekranlarda göremediğimiz Serenay Sarıkaya, önceki gün Nişantaşı’ndaki bir estetik kliniğinden çıkarken görüntülendi. Güzel oyuncu Cem Yılmaz ile ilişkisi sorulunca sinirlendi.

blank

Cem Yılmaz ile görüşmediğini ancak küs de olmadıklarını belirten oyuncu, “Yok, kendisi de söyledi zaten. Çok normal, artık bir like’tan buraya gelmesin mevzu. Çok normal şeyler bunlar. Yetişkin insanlarız, yani görüşmüyoruz ama tabii ki küs değiliz. Normal böyle şeyleri büyütmeyelim lütfen” şeklinde konuşmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Etiler’de bir klinikten çıkan Cem Yılmaz da muhabirlerin Serenay Sarıkaya soruları karşısında, “Yok barışmadık. Küsmedik ki barışalım” açıklamasını yapmıştı.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.