Serenay Sarıkaya, bu kez ilişkisi değil reklam anlaşması ile gündeme geldi!

Reklam anlaşmaları ile milyonlarca lira kazanan Serenay Sarıkaya, yeni markalarla anlaşma yapmaya devam ediyor.

Ekranların aranan yüzlerinden olan Serenay Sarıkaya, son olarak dijital platformda büyük başarı sağlayan Fi dizisinde oynamıştı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve Alice Müzikali ile tiyatroda da oyunculuğunu kanıtlayan Sarıkaya, şu sıralar Bergen filminin çekimleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Cem Yılmaz ile yaşadığı ilişki ile son dönemde magazin manşetlerinden düşmeyen ünlü oyuncu, bu kez ilişkisi değil reklam anlaşması ile gündeme geldi.

blank
Serenay Sarıkaya

Bir giyim firması ve şampuan markasının reklam yüzü olan güzel oyuncu bu kez otomotiv sektörüne girdi. Bir araba markası ile anlaşma sağlayan Sarıkaya, sürekli olarak kullandığı aracının yanı sıra 9.2 milyon takipçili Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf kareleri ile de para kazandı. Arabanın içinde ve dışında 3 fotoğraf çekilen ünlü oyuncu, bu kareler için 300 bin lira aldı.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.