Serenay Sarıkaya, Bergen rolü için şan dersleri almaya başladı

Acıların kadını Bergen’in hayatını anlatan filmde rol almaya hazırlanan Serenay Sarıkaya, şan derslerine girmeye başladı.

Oyuncu Serenay Sarıkaya, ‘Alice’ müzikalinin ardından ‘Bergen’ filmi için sete koşacak. ‘Acıların kadını’ olarak tanınan 1989 yılında 30 yaşındayken öldürülen Bergen’in hayatının anlatılacağı filmde başrol oynayacak olan oyuncu, rolü için şan dersleri almaya başladı. Bugüne kadar rol aldığı yapımlarda pop tarzında şarkılar seslendiren Sarıkaya, ilk kez arabesk söyleyecek. Kariyerinde çok önem verdiği bir iş olduğunu söyleyen güzel oyuncu, “Bergen’in tarzı arabesk… Kendi sesimle şarkı söyleyeceğim” dedi. Senaryo krizi nedeniyle çekimleri ertelenen filmin yazın çekilmesi bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.