Serenay Sarıkaya: Bana bir kadın olarak kendimi çok değerli hissettirdi

Serenay Sarıkaya, uzun süredir aşk yaşadığı Kerem Bürsin’le ilgili “Bana bir kadın olarak kendimi çok değerli hissettirdi. Bunun için ona teşekkür ederim” dedi.

Fi dizisinin yıldızı Serenay Sarıkaya, Elle Dergisi’nin Mart sayısı için Maltepe Kaykay Parkı’nda objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncu, çekim sonrası verdiği röportajda Kerem Bürsin’le ilişkisinden de söz etti.

Sarıkaya “Bir birliktelikte birbirine ilham vermek, paylaşmak, öğrenmek, birbirini yüceltebilmek ve birlikte yükselebilmek çok önemli.

Ben bu konuda çok şanslıyım. Kerem’le bu kadar zor bir sektörde bunu çok iyi becerebildik.

Her ilişki kişiyi değiştirir, ben de Kerem’le değişmişimdir. Öncelikle bana bir kadın olarak kendimi çok değerli hissettirdi. Bunun için ona teşekkür ederim. Önceliklerimin farkına varmama sebep oldu, telaşımı ve paniğimi azalttı” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.