Serenay Aktaş, tiyatro sahnesinde boy göstermeye hazırlanıyor

Survivor sonrası yakaladığı şöhreti yeteneğiyle birleştiren Serenay Aktaş, tiyatro sahnesinde boy göstermeye hazırlanıyor. “Bu tiyatro” logosu altında sahneye konacak olan “Benim Neyim Eksik” isimli komedi oyununun kadrosuna katılan Seranay Aktaş, oyuncunun er meydanında bu kez güldürecek. Serkan Atar ve Barbaros Uzunöner’in yazdığı komedi tarzındaki oyun konusu, taslağı, teması, koreografisi ve müzik tarzıyla alışılmış kabaretif tiyatro anlayışından çok farklı bir oyun olarak sunuluyor. Teması, insanların eksiklikleri üzerine kurulan oyun dolayısıyla skeç konuları çıkar ilişkileri, çekememezlik, dedikodu, karakter bozuklukları gibi zamanımızın güncel olaylarından yani insanın eksikliklerinden beslendi. Yeni sezonun en iddialı oyunu olarak gösterilen “Benim Neyim Eksik” isimli oyunda müzikleri canlı orkestra eşliğinde eğlenceli şarkılardan hazırlanan repertuar ile yapılacak. Serenay Aktaş yanında Meral Kaplan ve Ebru Kaymakçı gibi tanınan oyuncuları ile birlikte Serkan Atar, Osman Dursun ve Erkan Çubuk gibi deneyimli oyuncuları kadrosunda barındıran oyun, canlı orkestrası ve solisti ile de fark yaratmayı hedefliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.