Serena Williams’dan Federer’e övgü: Tüm zamanların en iyisi

ABD’li ünlü kadın tenisçi Serena Willians, tek erkeklerde dünyanın en iyi tenisçisi olarak İsviçreli Roger Federer’i işaret ederek, ”Federer tüm zamanların en iyisi; o bir dahi” dedi.

Tek erkekler tenisinde uzun yıllardır Federer, İspanyol Rafael Nadal ve Sırbistanlı Novak Djokovic arasında devam eden rekabette, hangisinin daha iyi olduğuna ilişkin tartışmaya Serena Williams da katıldı.

Tek kadınlarda elde ettiği 23 zaferle Margaret Court’un ardından en fazla grand slam turnuvası kazanan tenisçi konumundaki 39 yaşındaki Williams, tek erkeklerde dünyanın en iyisi olarak Federer’i gördüğünü söyledi.

”O, MÜKEMMELLİĞİN, KLASLIĞIN ÖZETİ”

Katıldığı İtalya’nın Parma kentindeki Emilia-Romagna Açık tenis turnuvası sırasında konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Williams, “En iyi tenisçi için sadece iki kelimem var: Roger Federer. O, mükemmelliğin, klaslığın özeti harika bir oyuncu ve oyunu gerçekten değiştirdi. Onun gibi oynamaya çalışan, hareketlerini ve vuruş tekniklerini taklit eden birçok oyuncu görüyorsunuz. Federer, bir dahi” değerlendirmesinde bulundu.

”FEDERER, TÜM ZAMANLARIN EN İYİSİ”

Federer’in büyük hayranı olduğunu vurgulayan Williams, “Bence o, tüm zamanların en iyisi. Bazıları düşünceme katılmayabilir, anlarım. Ama Federer, gerçekten fantastik bir oyuncu ve onun gibi oynamayı çok isterdim” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.