Seren Uzun, yeni single’ı “Düğün”ü dinleyicileriyle buluşturdu

Karadenizli sanatçı Seren Uzun, yeni single’ı “Düğün”ü dinleyicileriyle buluşturdu. Eğlenceli şarkı, Goed Music etiketiyle dijital müzik platformlarında yayınlandı.

Seren Uzun, sıcak yaz günlerinde Karadeniz rüzgârını sevenleriyle buluşturuyor. Başta “Pulim” olmak üzere dijital ortamda milyonlarca dinlenmeye ulaşan çok sayıda şarkıya imza atan Uzun, yeni bir single hazırladı. Söz ve müziği Sema İnal’a ait “Düğün” adlı şarkı, Goed Music etiketiyle dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Seren Uzun
Seren Uzun

GELİNLİK GİYDİ

Aranjörlüğünü Denizkan Boz’un yaptığı “Düğün”e renkli bir klip çekildi. Yönetmen koltuğunda Ömer Çelik’in oturduğu klipte eğlenceli bir düğünden görüntülere de yer verildi. Seren Uzun klibe hem güzelliği hem de göz alıcı kostümleriyle damga vurdu. Uzun, klibin sürpriz final sahnesi için gelinlikle kamera karşısına geçti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.