Seren Serengil’in Gülben Ergen’e gülüşü başına iş açtı

3 gün hapis yatacak…

Gülben Ergen hakkında konuşma ve yaklaşma yasağını çiğneyen Seren Serengil’in 3 gün hapsine karar verildi. Üstelik karar ertelenemiyor ve para cezasına çevrilemiyor.

GÜLÜŞÜ BAŞINA İŞ AÇTI!

Gülben Ergen’in evli işadamı Tolga Duğles’le yasak aşk iddialarının ortaya çıkmasının ardından Seren Serengil’le aralarındaki soğuk savaş alevlenmişti. Sunuculuğunu yaptığı programda da sık sık eleştirdiği Gülben Ergen’le yılbaşı öncesi bir partide karşılaşan Serengil, Gülben Ergen yanından geçerken alaycı bir tavır takınarak kahkaha atmıştı. O dakikalar objektiflere yansımış, Seren de ‘Yılın fotoğrafı bunlar’ demişti. Oysa ki İstanbul 10. Aile Mahkemesi, 17 Ekim 2017 tarihinde, Seren Serengil’in tedbiren 6 ay süreyle Ergen’e, 30 metreden fazla yaklaşmama, hakaret etmeme, şiddet uygulamama tedbir kararı vermişti.

TEKRARI OLURSA YANACAK…

Gülben Ergen, tedbir kararına rağmen kendisine omuz attığı, tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle Seren Serengil hakkında suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet savcılığının talebini değerlendiren İstanbul 11. Aile Mahkemesi, Serengil hakkında 3 gün tazyik hapsi kararı verdi. Ayrıca, Seren Serengil’in mahkemenin tedbir kararını bir kez daha ihlal etmesi durumunda, 15 günle 30 gün arasında zorlama hapsi verileceğine ilişkin uyarılmasına karar verildi. Seren Serengil’in bir üst mahkemeye itiraz hakkı bulunuyor. Bir üst mahkeme de cezanın doğru olduğuna karar vermesi durumunda, Serengil 3 gün hapis yatacak. Aile mahkemelerince verilen tazyik (zorlam) hapis kararları ertelenmiyor ve para çevrilemiyor.

‘KORKMUYORUM’ DEDİ

Hapis kararıyla şoke olan Seren Serengil, “Kendime değil, o 3 gün boyunca evde yalnız kalacak köpeklerime üzülüyorum. Çünkü hiç bensiz yaşamaya alışık değiller” dedi.

Gülben Ergen’den hapis açıklaması

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.