Seren Serengil’den Hande Yener’e 100 bin TL’lik tazminat davası

Telifmetre araştırmasında radyolarda şarkıları en çok çalınan isim olarak Hande Yener’in çıkmasına şüpheyle yaklaşan Seren Serengil’e Hande Yener’den skandal bir paylaşımla ‘cevap’ geldi. Hande Yener Instagram’da Serengil’in üstsüz fotoğrafını yayınlayarak “Aaa serenmetreye bakıyor, yine göremiyor” yazdı.

Paylaşım bir süre sonra silinince Yener, ‘Ben silmedim Instagram müstehcen bulmuş…’ dedi. Bunun üzerine Serengil ‘Uyuşturucu kullanan insanların yaptıkları hareketleri yargılamamak lazım, o ne yaptığını bilmiyor’ dedi. Yener de Serengil’in 2007 yılında yaptığı ’15 yaşında uyuşturucu operasyonunda tutuklandık’ itirafını yayınladı. Seviyesiz tartışma mahkemeye taşındı. Serengil, Yener’i kişilik haklarına saldırı, hakaret, huzur ve sükunu bozma suçlarından savcılığa şikayet ederek 100 bin TL’lik tazminat davası açtı.

‘ACİLEN PSİKOLOĞA GİTMELİ’

Sunduğu programda da ‘Hande bana bir kadının bir kadına yapabileceği en büyük şiddeti yaptı. Cevabı listelerin doğru olduğunu ispatlayarak vermeliydi. Sezen Aksu, Tarkan gibi isimleri nasıl oldu da geride bıraktı? Bu benim yorumum. Ben Hande Yener’in markasına zarar veriyorsam demek ki güvenilir bir insanım. Bence acilen psikoloğa görünmeli” şeklinde konuştu.

KAVGA DEMET AKALIN’I ÇILDIRTTI

Söz konusu Hande Yener olunca, onunla yıllardır polemik içinde olan Demet Akalın da kendisini konunun içinde buldu. Akalın konunun içine çekilmek istemediğini Twitter hesabından yaptığı şu paylaşımla duyurdu: “41 derece ateşi gördü çocuğum. Gelmiş birilerinin fanları yazmışta durmuş! Nasıl insanlarsınız siz ya? Hastanede acildeyim ben be! Yeter defolun.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.