Seren Serengil’den Burcu Esmersoy hakkında çirkin sözler

Bir süredir Beyaz TV ekranlarında Söylemezsem Olmaz isimli programda sunuculuk yapan Seren Serengil, Burcu Esmersoy hakkındaki sözleriyle gündem oldu. Ünlü sunucu Serengil, Esmersoy’un sesini eleştirdi ve sesi yüzünden mutlu olamadığını söyledi. Serengil’in bu sözlerine Esmersoy’un sevenleri tepki gösterdi.

Bir süredir Beyaz TV ekranlarında Söylemezsem Olmaz isimli programda sunuculuk yapan Seren Serengil, Burcu Esmersoy hakkındaki söylediğiyle gündem oldu.

“BURCU SESİ YÜZÜNDEN MUTLU OLAMIYOR”

Geçtiğimiz günlerde Lerzan Mutlu ile tartışan Seren Serengil bu sefer de Burcu Esmersoy’u hedef aldı. Dün yayınlanan programda Arto’yu ağırlayan Serengil, Burcu Esmersoy’un Allan Hakko ile yollarını ayırmasıyla ilgili haberi sundu. Esmersoy’la ilgili konuşan Arto, ‘Burcu Esmersoy çok güzel bir kadın, neden mutlu olamıyor?’ diye sordu. Arto’nun sorusuna ilginç bir cevap veren Serengil ise “Sesi yüzünden” dedi.

blank

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Yıllardır program sunuculuğu yapan Seren Serengil’in hemcinsi için yaptığı çıkış sosyal medyada gündem oldu. Burcu Esmersoy’un takipçilerinden tepki gören Serengil, konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.