Seren Serengil yeniden 46 kiloya düştü

Dumping sendromu nedeniyle zor günler geçiren Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile sevenlerini korkuttu. Yeniden 46 kiloya düştüğünü ifade eden Serengil, ‘Son bir haftada tekrar hastalığım geriledi ve 46 kiloya düştüm. Her yemekten sonra sendrom geçiriyorum, fenalaşıyorum. Baş dönmelerim, mide bulantılarım geçmiyor.’ dedi.

Beyaz TV’de ekrana getirilen Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan ve bir süredir Dumping sendromu ile mücadele eden Seren Serengil, 2016’da geçirdiği mide ameliyatının ardından hızla kilo vermeye başladı. Geçtiğimiz aylarda ‘Yaza çıkamayabilirim’ açıklaması ile günlerce konuşulan Seren Serengil, takipçilerinden dua istemişti.

blank

Tedaviye başlayan ve olumlu sonuçlar alan Seren Serengil, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşım ile sevenlerini yeniden korkuttu. Serengil, paylaşımında yeniden 46 kiloya kadar düştüğünü açıkladı.

Serengil, ‘Son bir haftada tekrar hastalığım geriledi ve 46 kiloya düştüm. Her yemekten sonra sendrom geçiriyorum, fenalaşıyorum. Baş dönmelerim, mide bulantılarım geçmiyor. Bu ameliyatı geçirip, benim gibi olanlar varsa, bunları yaşadıysam ve sonra geçiyor mu ve nasıl geçiyor? Bilgilendirebilirse çok memnun olurum.’ ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Beş yıl önce mide küçültme ameliyatı olan Serengil, o dönem hızla kilo vermeye başlamış hatta 3,5 ay gibi kısa bir sürede 25 kilo vermişti. Seren Serengil’e doktorları ‘geri dönüşüm ameliyatı’ olması gerektiğini söyledi. Bu operasyon sayesinde bağırsağın ‘gastrik bypass ameliyatı’ ile devre dışı bırakılan bölümü yeniden aktif hale getirildi.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.