Seren Serengil ve Şeyma Subaşı birbirine girdi!

Seren Serengil, Şeyma Subaşı hakkında yaptığı sert yorumlara devam ediyor. Son olarak ünlü isim, Subaşı’na ‘metres’ diyerek gündem oldu.

15 ay evli kaldığı Yaşar İpek’le boşanma sürecinde olan Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı için ‘Var Mısın Yok Musun’u hatırlatarak, “En iyisi kutu açsın yine bak onda çok başarılıydı” dedi.

“SINIF SONRADAN DEĞİŞMEZ!”

Seren Serengil, Şeyma Subaşı’nın videosunun altına ise, “Acun’dan çocuk sahibi oldu diye kendini gerçekten olmadığı bir şeye inandırmış. Sınıf sonradan biriyle evlenerek değişmez, maalesef o sınıfta doğulur” yorumunu yapmıştı.

“O KİM? TANIMIYORUM”

Geçtiğimiz günlerde bu açıklamalar Subaşı’na sorulunca Subaşı, “O kim? Ne iş yapar tanımıyorum. Reklamını yapmaya gerek yok” demişti.

blank

“METRES ABLA YAYLAN ARTIK”

Serengil, Şeyma Subaşı’na sosyal medya hesabından şu sözleri söyleyerek ateş püskürdü:

“Açtırma kutuyu söyletme kötüyü… Artık kutu da kalmadı ondan da oldun metres abla yaylan artık… Evli adamla olan yuvasını yıkan çocuklarını babasız bırakan kadının lugat karşılığı nedir bak bildiğin yerden geldi soru; ünvanın…”

Seren Serengil, Şeyma Subaşı’na ‘metres’ diyerek sosyal medyada gündem oldu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.