Seren Serengil, Demet Akalın’la küsünce gidip Hande Yener’le barıştı

Demet Akalın ittifakı…

Seren Serengil, Demet Akalın’la küsünce gidip Hande Yener’le barıştı. Üzerine bir de ‘Türkiye’nin en iyi popçusu Hande’ dedi.

Hande Yener telifmetredeki birinciliğini kabul etmeyen Seren Serengil’in üstsüz fotoğrafını sosyal medyada yayınlamış ‘Serenmetreye bakıyor yine göremiyor’ yazmıştı. Bu paylaşım üzerine küplere binen Seren Serengil çok utandığını söyleyerek Hande’ye veryansın etmiş ardından da mahkemenin yolunu tutmuştu. Gelin görün ki zaman geçti işler tersine döndü. O günlerde Hande’nin birinciliğini Demet Akalın’la kanka olduğu için kabul etmeyen Seren Serengil şimdi çark etti. Demet Akalın’la kısa süre önce küsüp soosyal medyadan da çıkartan Seren soluğu Hande Yener’in yanında aldı. Önceki akşam Seda Sayan aracılığıyla Arnavutköy’de bir balıkçıda bir araya gelen iki ünlü isim aradaki buzları eritti. Seren Serengil de küslük süreci hakkında ‘Telifmetre bana mantıksız geldi sonra bana bir karşı atak geldi. Telifmetre için özür dilemek istedim ama özür dileyemeden Hande fotoğrafı yapıştırdı” dedi. Serengil, Yener için “Seda abla ‘barışın gereksiz bir şey’ dedi biz de barıştık. Sevdiğim ve takdir ettiğim bir sanatçı, telifmetrenin tepesinde Hande var” diye konuştu. Barışmasının nedeninin Demet Akalın’a öfkesiyle alakalı olmadığını söyleyen Serengil “Ben Demet’e kırgın olabilirim o da benim arkadaşımdı. Demet’i sinirlendirmek için barıştı falan değil, alakası yok. Küs kalmayı devam ettirmek gereksizdi” diye konuştu.

Hande Yener ve Seda Sayan buluşmanın bilinçli olduğunu dile getirirken Seren Serengil tesadüfen karşılaştıklarını söyledi. Sosyal medya paylaşımında da ‘Birtesadüf barışı getirdi. Bugün kız kıza başbaşa bir yemek yiyelim dedik. Hande’yle karşılaştık’ dedi.

BELADAN KURTULMUŞ

Seren Serengil ve Hande Yener küslüğünün sona ermesine Demet Akalın’dan ilk tepki geldi. Demet Akalın Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafın altına yapılan ‘Yokluğunu fırsat bilen kişiliğini ortaya koyuyor. Seren Serengil Hande Yener’le barışıp fotoğraf çekilmiş. Valla kim okuyup üflüyorsa seni numarasını ver abla, iyi beladan koruyor seni’ şeklindeki yorumu beğendi. Güneş

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.